Scary Movie 3
film — USA — 2003

2.0
One of the worst if not the worst film in the category "teen movie" or stupid american comedy, as a matter of fact. A film that features BOTH Leslie Nielsen and Pamela Anderson just can be good. And all those stupid tit and butt jokes and being hit by a shovel in the face are not what seems to be total fun to me.
Ja tā pavisam godīgi, tad atsevišķās epizodēs bija joki, par kuriem varēja arī pasmieties (piemēram, tas attiecas uz sākuma ainu ar Pamelu un sarunu par to, ka apkārt cirkulē TAS video, bet tā otrā beibe viņai jautā - vai tas, kur viņi to dara uz jahtas un pēc tam viņi to dara tur un tur?). Tomēr kopumā Scary Movie žanrs netiecas radīt labas komēdijas un vēl jo vairāk tas netiecas izsmiet trūkumus parodējamajās filmās. Maksimālais, ko piedāva Cukers un kompānija, ir pārņemt kādus kadrus no filmas un iesaistīt tajos viszemākā līmeņa jokus. Leslijs Nīlsens kā ASV prezidents šajā filmā ir gandrīz unikāli neciešams un nesmieklīgs (lai gan vispār man ir grūti iedomāties kaut vienu filmu ar viņa līdzdalību, kas man šķistu patiešām smieklīga). Vienīgais, kas ir pozitīvi - man atmiņās pēdējās divas "Šausmenīšu" daļas ir jau sajukušas putrā, līdz ar to morālais kaitējums, ko tās man nodarījušas, ir it kā samazinājies uz pusi.
Protams, es neteikšu, ka tusiņā šādu filmu skatīties nevarētu - noteikti var, taču gaidīt no šīs filmas kaut ko adekvātu, ir pilnīgi bezjēdzīgi. Tā jau nav šādu filmu doma - likt tev pasmieties par populāru kino darbu trūkumiem. Atcerējos - viena lieta bija trāpīga - gudrais bērns no Ringu stila filmām šeit ir ļoti labi realizēts, lai gan tas nenozīmē, ka šī bērna vairākkārtēja notriekšana ar mašīnu un sišana ar beisbola nūju man šķiet amizanta.
2004-03-03
comments powered by Disqus