Six Days Seven Nights
film — USA — 1998

6.0
Lai arī es to nezināju, šai filmai ir diezgan "kruts" režisors. Izcelšanās ziņā, ne tādā ziņā kā labs. Ivans Reitmans ir Slovākijā dzimis ebrejs, kas uzaudzis Kanādā un kā producents piedalījies daudzās vairāk vai mazāk labās filmās.
Šī filma nebūs laikam tipiskākais labas filmas piemērs - klasificējama tā būtu kā romantiska piedzīvojumu filma ar Harisonu Fordu galvenajā lomā. Mazliet mani šokēja, ka jau 98.gadā Fords neizskatījās diez ko jauns - nu, jā, šamam bija 56 gadi, bet iedomāties, kāds viņš būs jaunajā Indianā Džonsā nākamgad...
Kā lai arī nebūtu, Robina Monro strādā kaut kādā sieviešu žurnālā un viņai ir līgavainis vārdā Frenks, kas viņai piedāvā aizbraukt uz kaut kādu sapņu salu. To viņi arī izdara un čārtera pilots viņiem izrādās Harisons Fords (nu, ok, tā viņu nesauc), bet vienā brīdī tā sanāk, ka Robina un Fords nokļūst uz neapdzīvotas salas, no kuras viņiem jātiek nost. Tas izrādās diezgan pagrūts piedzīvojums. Tikām Švimmers ņemas ar Forda draudzeni, jo nespēj neņemties, jo viņai ir lieli pupi.
Kā piedzīvojumu filma tā nav nekāda dižā, pārāk maz piedzīvojumu, pārāk daudz romantikas. Oriģinalitātes arī varētu būt vairāk. Skatīties gan patiesībā ir tīri interesanti. Tā vispār mēdz gadīties, ka reizēm kāda filma nav īpaši laba, bet iespaids par to rodas pilnīgi normāls.
2007-07-10
comments powered by Disqus