1,039/Smoothed Out Slappy Hours
music — USA — 1991

6.5
Nez, vai es esmu kādam nepieciešams, lai atklātu, ka Green Day debijas ieraksts izklausās tāpat kā visi citi Green Day ieraksti, tikai mazliet sliktāk, jo ir ierakstīts sliktākos apstākļos?
Diez vai es kādam būtu šādā nolūkā nepieciešams, tāpēc šo vietu aizpildīšu, pastāstot tev kādu stāstu.
Nē, stāstu es tev tomēr nestāstīšu. Iztiksi tāpat. Vai tomēr? Nē.
Nevienas zināmas dziesmas (manuprāt) šajā ierakstā nav, bet tas nenozīmē, ka 19 kompozīcijas, kas atrodamas šajā divu GD īsspēlējošo plašu apkopojumā neizklausītos pēc visām citām šīs grupas dziesmām. Protams, saukt to par pankroku īsti nevar, īstenībā jau tas ir koledž-pop-panks labākajā gadījumā, tāda mūzika, kas skan American Pie stila filmās un par kuru fano amerikāņu tīneidžeri. Izcelt šeit kādu dziesmu uz kopējā fona nemaz nav iespējams, jo nav tāda īsta fona un nekā izceļama jau nu 100 punkti, ka nav. Īstenībā jau visas šīs dziesmas ir tīri "jaukas" - nekā slikta es tajās nesaskatu un kopumā šis ieraksts ir daudz labāks par, piemēram, agrīnajiem Blink 182 ražojumiem, taču...
Dibens!
Nē, es nezinu, kāpēc man kaut kas tāds ir jāklausās. Man ir pietiekami daudz tuvāku ierakstu, kuriem es varētu veltīt savu ne īpaši dārgo laiku. Bet, ja nu tu nezini, kāpēc es klausos tieši tādu mūziku kā es to daru, varu atklāt - es šobrīd (un droši vien vēl tuvāko 3 gadu garumā) veicu akciju - noklausies savus 120 Mp3 diskus un atzīsti, ka gandrīz visu no tiem varētu dzēst laukā.
Šo albūmu noteikti varētu.
2007-08-23
comments powered by Disqus