The IT Crowd Season 2
film — UK — 2007

5.5
Pirmā lieta, ko izdarījām pēc atgriešanās no sava Eirotripa, bija atlikušo trīs IT Crowd otrās sezonas sēriju iegūšana un noskatīšanās (ok, varbūt ne gluži pirmā lieta, bet ķērāmies pie tā patiešām savlaicīgi).
Kopējais iespaids par otrās sezonas sešām sērijām ir diezgan negatīvs, un ir skaidrs, ka trešo sezonu (ja tāda vispār būs) ar sevišķu nepacietību negaidīšu - šķiet, ka IT Crowd veidotāji sevi ir izsmēluši un seriāls ir pamatīgi iegrimis viduvējībā.
Tomēr ne visi kaķi ir melni - pirmā sērija šajā sezonā likās diezgan cerīga (lai arī ne īpaši IT related) ar savu neizbēgamo geju joku devu un klasisko frāzi "I`m disabled", arī trešā sērija par smēķētāju nedienām un vācu virtuvi bija līmenī, taču kopumā nākas atzīt, ka IT Crowd kompānijai raksturīgs akūts jaunu ideju trūkums un kopumā seriāls savu šarmu ir zaudējis. Viens no lielākajiem mīnusiem - priekšnieka maiņa kompānijā, Denholms bija viena no pirmās sezonas naglām ar savu "work as a team" slavināšanu un "war on stress" akcijām, tikām jaunais priekšnieks ir smieklīgs labi ja katrā desmitajā reize, kad parādās uz ekrāna. Nepriecē arī šī paša seriāla joku atkārtota izmantošana - savādāk vismaz es nespēju raksturot Roja krāsotās lūpas (pēc analoģijas ar kaku uz pieres), Ričmonda personāžs ir sācis kļūt apnicīgs, Džena smieklīga nebija arī pirmajā sezonā. Visā sērijā par krūšturi bija tikai viena smieklīga epidoze - Moss, kam jārunā par problēmām Irākas karā. Un sezonas nobeigums arī nepadevās nekāds atmiņā paliekošais. Līdz ar to varu teikt tikai vienu - vilšanās.
2007-09-29
comments powered by Disqus