Reno 911!: Miami
film — USA — 2007

4.0
Ne katru filmu tu skaties cerībā, ka tā tev liks aizkustinājumā raudāt. Ne katru filmu tu skaties cerībā sagaidīt baisus specefektus, stindzinošu šausmu brīžus, nepārvaramu smieklu lēkmes, dziļas emocionālas atklāsmes vai vēl kaut ko. Ir tādas filmas, kuras tu vienkārši ņem un skaties un atzīsti par sviestu esam. Reno 911 ir viena no šādām filmām.
Filmas pamatā ir diezgan absurds TV šovs, kas parodē nebeidzamos policijas raidījumus - tos, kuros tiek ar aktieriem izspēlēti noziegumi. Un tagad šim TV šovam ir arī sava filma. Lieliski, vai ne?
Ja tevi interesē ļoti īsās apspīlētās šortās tērpti policisti, kas dara kaut ko ekstremāli stulbu, šī būs tev īstā filma. Sižets ir tāds: Reno policijas vienība nejaušas stulbas sakritības dēļ kļūst par vienīgajiem kārtībsargiem Miami. Un tad viss sākas. Īsi sakot, šī filma ir tik muļķīga, ka man pat slinkums skaidrot, cik muļķīga tā ir (kaut kas līdzvērtīgs Kung-pow! varētu būt labākais salīdzinājums). Un tomēr - nav tik traki. Protams, tas ir jēli. Protams, tas nav gudri. Protams, personāži nav ticami un nav pat īpaši simpātiski. Bet... Šī filma tev neko citu arī nesola. Tā tevi jau no pirmās ainas sagatavo 90 minūtēm totāla sviesta un savus solījumus izpilda. Protams, es šo filmu nekādā ziņā negribētu skatīties otro reizi. Protams, kopumā tā bija pat nedaudz garlaikojoša. Bet - nebija tik traki!
2007-10-13
comments powered by Disqus