Strange Wilderness
film — USA — 2008

3.0
"Strange Wilderness" noteikti nav 2008.gada labākā komēdija. Patiesībā tā pat nebūtu minama vienā teikumā ar vārdu "laba". Es personīgi to ielādēju datorā vien tāpēc, ka tai bija aXXo relīze. Kārtējo reizi gan pārliecinos, ka aXXo kvalitāti garantē vien attiecībā uz attēlu un skaņu un nevis uz saturu.

Šī filma ir viena no tipiskākajām stulbajām peņu komēdijām, kādas vien iedomājamas. Ja ievēro, ka tajā ir aina, kurā galvenajiem varonim penī iekožas tītars (vai pareizāk sakot - tītara izbāzenis), un šis tītars viņam uz peņa turpina atrasties vēl nākamās piecas filmas minūtes, kamēr to erotiski masē medmāsa slimnīcā, man nākas teikt - šī ir stulba peņu komēdija. Un nav jau ko brīnīties, ne velti tai par producentu ir bijis bēdīgi slavenais peņu humora klasiķis Adams Sendlers.

Filmas sižeta pamatā ir Sniega cilvēka meklējumi (nez, cik daudz sviestainu filmu ir tapis par šo tēmu), un te nu jāatzīst, ka salīdzinoši "The Sasquatch Gang" bija satriecoši inteliģenta filma. Šī ir stulba un nesmieklīga, un tās skatīšanās ir pilnīgi bezjēdzīga laika nosišana (saku no personīgās pieredzes). Neskaties!
2008-08-02
comments powered by Disqus