The Big Bang Theory: Season 3
film — USA — 2010

6.5
Dienu pēc atvadām no "Lost" pienāca sezonas noslēgums otram mūsu skatītajam seriālam - "The Big Bang Theory". Te gan jāatzīmē, ka šie abi seriāli manās acīs ir liekami divos dažādos plauktiņos. Katru nākamo "Lost"` sēriju es gaidīju ar nepacietību - kas tad tur notiks, kā tiks turpināts tas, ka tika kārtējo reizi aprauts pašā interesantākajā brīdī. Tikām ar BBT situācija ir savādāka - sērijas ir katra pati par sevi (ok, ir tur kaut kāds kopējs arc par Penijas un Leonarda attiecībām - but who cares about it anyway!). Tā ir vienkārša vakara atslodze, līdzīga kā paskatīties, piemēram, futbolu, nekas vairāk.
Vai šajā sezonā seriāls piedāvāja kaut ko jaunu un pārsteidzošu? Laikam jau tomēr nē. Bija diezgan daudz dzeršanas un vemšanas joku - jap, bija te tādi, nevar noliegt, bet Šeldona "humors" saistībā ar zarnu izeju ir bijis šeit pārstāvēts jau pasen. Love storijs neko diži saistošs šeit nekļuva, un patiesībā jau varoņu gīkisms ir pārāk šaura profila, lai šo tēmu varētu turpināt bezgalīgi. Toties - pēdējā sērija bija patiešām diezgan smieklīga (atkal ar piebildi, ka drunken humors nav nekas dižs), un kopumā kā "feelgood" seriāls BBT nav zemē metams. Galvenais no tā ir negaidīt neko grandiozu, samierināties ar to, ka reizēm tas būs stulbāks, nekā tev gribētos, toties - vismaz varēsi laiku pa laikam pasmieties.
Īpaši izvērsties ar aprakstu nevēlos, jo nav šajā sezonā nekā tāda, kas nebūtu bijis jau gadu un divus iepriekš un līdz ar to - tāda, par ko man būtu nepieciešams rakstīt.
2010-05-25
comments powered by Disqus