Vienkāršs uzdevums izpildīts: skūšanās

2010-10-06

Normālos apstākļos mans skūšanās grafiks ir gaužām laisks - ūsām pievēršos atkarībā no noskaņojuma - no reizes divās nedēļās līdz reizei 2-3 dienās, bet bārdai atsevišķos gadījumos ļauju netraucēti augt vesela mēneša garumā. Taču disciplīnai būs būt, tā ir izdomāts, un kopš 6.septembra katru dienu "apregulēju" savu sejas apmatojumu. Varbūt ne pārāk rūpīgi, plus kaut kāda bārda man vienmēr ir, jo man netīk mana zoda paskats "plikā" veidā, bet tomēr - atšķirībai ir jābūt. Ne tādai atšķirībai, lai to kurš katrs varētu ievērot (kālab gan kādam būtu jāseko manai bārdai), bet tomēr.
Ne katru dienu skuvos no paša rīta - vienu rītu (nedēļas nogalē) aizmirsu, tālab skuvos vakarā, tāpat tajās 3 dienās, ko biju slims/nevesels, skuvos kaut kad pēcpusdienā. Bet kopumā ievērot disciplīnu izdevās, un nācās secināt, ka pāris minūtes katru dienu šādai lietai noteikti varu atlicināt.
Vienlaikus ar ikdienas skūšanos biju uzsācis vēl divas mēnesi ilgas apņemšanās - katru dienu kaut ko ierakstīt blogā (un konkrēti - kreisajā slejā, nevis faktoīdā) un skriet no rītiem, bet tās abas beidzās neveiksmīgi: vienu dienu blogā aizmirsu ierakstīt (un vispār, lai veidotu saturīgus ierakstus, nevis ķeksīša pēc, vajag vairāk piedomāt), bet skriešana aptrūka aptuveni 10 dienā jau minētās apslimšanas dēļ. Tas, starp citu, bija liels FAIL, jo man bija pieticis gribas izskriet tajā rītā, kad 5os devāmies pēc "Rot Front" slēpņa.