Aizvadītās brīvdienas

2011-01-17

Vispār jau tā ir Lienes specializācija - rakstīt par kaut ko, kas reāli noticis, nevis teoretizēt par sviestu plastmasas pudelē (ja kas - šis konkrētais stāsts ir pilnīgi uz reāliem faktiem balstīts un stāsta par pārgājienu uz Pulksteņa ezeru). Un gadījumā, ja nu tevi interesē, kas ir stāstā aprakstītie personāži (as if anyone cared, un as if tam būtu sakars ar šī posta sākotnējo topiku), tad tie ir: Bubļova susliks, Gāršas susuris, Dzeltenvēdera cālis un Ēzelītis. Savukārt, ar sviestu plastmasas pudelē, protams, tiek saprasta pašgatavota ļerga, bet ar pārgājienu - skābes trips.

Tātad - aizvadītās brīvdienas.
Sestdien - izbrauciens uz Suntažiem-Ogri, atrasts viens multislēpnis un apskatītas vairākas baznīcas. Tam seko Tron: Legacy kinoteātrī ar nelegāli iekšā ienestām siera bulkām. Pēc kino atradām Riga Plaza slēpni, noskatījāmies līdz galam 1000 jūdzes Indijā (apraksts vēl nav tapis) pie N.R. un ieēdām sīpolu krēmzupu.
Svētdien - aizbraucām uz Valmieru, kur atradām veselu vienu slēpni, taču to kompensējām ar vēl četriem tās tuvumā + atceļā. Vakarā - sākām skatīties 1000 jūdzes Transilvānijā, plus nedaudz pakodēju.