What's new?

2012-03-13

Pēdējās nedēļās blogā novērojams pamatīgs klusums, kas saistīts ar visai būtiskām pārmaiņām manā dzīvē. Kopš 5.marta neesmu vairs sastopams @delfi, bet esmu sastopams @infogr_am. Šī iemesla pēc uz nedēļu biju Berlīnē, piedaloties #build09.
Par darbu, protams, nerakstīšu. Tā vietā pieminēšu, ka:
1) Stokholmas Skavsta lidostā tevi gadījumā, ja reiss ir no rīta, iepriekšējās dienas vakarā nelaiž cauri drošības kontrolei. Teorētiski tu vari pavadīt nakti kafejnīcā, bet par gulēšanu tur varot būt problēmas ar apsargiem - ja gribi visu nakti dzert tēju, tas ir ok, ja iesnaudies - vairs nav.
2) Kopumā Skavstā+Berlīnē uzmeklēju precīzi 50 slēpņus, tai skaitā vienīgajā brīvajā dienā Berlīnē - 32 (līdz šim labākā GC diena!). Tajā dienā ar kājām nostaigāju aptuveni 20km, tad paņēmu nomā velosipēdu un līdz vakaram turpināju slēpņot ar tā palīdzību;
3) Nakšņoju hostelī, kas saucas Heart of Gold - par godu Hitchhiker`s Guide to the Galaxy. Lai arī dažas Duglasam Adamsam tuvas notis šajā hostelī ir novērojamas, droši vien īsti labs tas bija pirms kādiem gadiem 10;
4) Pasākuma laikā visai daudz reizes uzspēlēju Space Invaders. Vienu reizi izdevās Zemi izglābt - tiku līdz 2.līmenim (par ko ļoti lepojos).
Invaders
(photo by @uldis).