Episodes: Season 2
film — UK — 2012

8.0
Tomēr seriālam Episodes otrā sezona tika uzņemta, un tas ir ļoti forši. Tiesa, šajā mirklī gan ar teju vai absolūtu pārliecību varu apgalvot, ka trešās sezonas nebūs, jo otrā sezona ļoti smuki noslēdz apli un nekas vairāk tur sakāms nebūtu, turklāt šajā seriālā ir iesaistīts pārāk daudz angļu, kuriem galīgi nepatīk stiept lietas garumā. Ja runa, protams, nav par Doctor Who, kurš spēj turpināties teju līdz bezgalībai.
Nekādus mega pavērsienus nedz paņēmienu, nedz sižeta ziņā otrā sezona neievieš - tie paši personāži, tāda pat stila situācijas, joprojām Matt LeBlanc tiek slavēts un saņem atzinības, lai gan reāli seriālu uz saviem pleciem tur angļu pāris, bet tā jau tam arī ir jābūt. Kaut kādu brīdi sezonas sākumā šķita, ka pirmā tomēr bija labāka, taču tuvāk beigām atkal viss bija līmenī, un pēdējā sērija vispār bija teju perfekta - ar lieliskiem jokiem par pašu seriālu, lielisku ironiju un visu sižeta līniju nonākšanu līdz loģiskajam atrisinājumam. Domājams, ka amerikāņi spētu visu šo izvērst kādu 8 sezonu garumā ar 24 sērijām katrā, bet tas jau ir angļu humora jājamzirdziņš - mācēt saskatīt to pareizo brīdi, kad pielikt punktu, lai negrimtu pašparodijā.
Patiesībā divas šīs sezonas sērijas es gan neredzēju, jo tās tika rādītas, kamēr biju Helsinkos, bet domājams, ka neko tik kritisku es palaidis garām neesmu, tādējādi vajadzētu visam būt ok. Rekomendēju arī tev šo noskatīties!
2012-07-11
comments powered by Disqus