Zivju pārsteigums

2006-10-31

Sastāvdaļas:
1. laša fileja
2. siers
3. tomāts
4. citrons
5. baltvīns
6. zivju garšviela
7. saldēti spināti
8. salds krējums
9. vegeta
10. sviests
11. sīpols
12. slepenā sastāvdaļa, ko pievieno pašās beigās
To laša fileju tu ņemi un apkaisi ar garšuvielām, bet uz augšas tam lieci vienu tomāta šķēli un arīdzan siera šķēli klātu pievieno. To visu tu liec uz pannas, kur jau esi ieriekš nedaudz baltavīna uzlējis. Tad grūd to iekš krāsnes un cep 10-15min. Tikām ņemi un atkausē spinātus, apcepi tos uz pannas sviestā kopā ar sīpolu. Pievieno vegetu un saldo krējumu, pavāri vēl tik ilgi līdz veidojas krēmīga konsistence.
Kad lasis ir uzcepts, tu ņemi un atgriez to pa vidu no sāna vaļā un sastum iekšā pārsteigumu - visu veidu zivju parazītus, kādus vien tu spēj atrast). Pārlej lasi ar mērci, lai pārsteigums nebūtu manāms un pasniedz ciemiņiem.
Bon apetite!