Jaunumi

2007-02-23

Vakar globālā pārtikas krīze sasniedza jaunu līmeni. Kad ieradāmies vakar uz pusdienām kā otrā mašīna, izrādījās, ka otrais ēdiens ir jau apēsts, turklāt tie, kas to bija dabūjuši, apgalvoja, ka neesot ēduši milzīgas porcijas. Līdz ar to frikadeļu zupai bagātīgi tika uzkosta klāt maize ar sviestu. Pēcāk vakariņās izrādījās, ka ir pagatavoti zivjburgeri un kaut kādi ne pārāk manā gaumē vārīti dārzeņi. Nedaudz tos ieēdu, bet pēcāk sarijos augļus un kaut kādu Kellogs produkciju.
Pēc tam ar vienu kolēģi no Rīgas, kas nesen ieradies šaipusē un salīdzinoši ar kuru pat es Ženēvā jau esmu vietējais, spēlēju biljardu. Pozitīvi, ka esmu atradis sava līmeņa pretinieku, jo apzinos, ka nopietniem špīleriem ar mani spēlēt nebūtu interesanti.
Pēc tam kā allaž paskatījos kārtējās šaha spēles (ja nemaldos, šobrīd Aleksis ir pazaudējis jau 7 partijas pēc kārtas).
Sāk iezīmēties plāni brīvdienām. Izskatās, ka slēpošana man tomēr nenotiks, kas varbūt arī nav slikti, jo neesot ne ar kādu savu aprīkojumu atbraukušam, šis pasākums man varētu padaudz izmaksāt. Sestdien laikam braukšu ar velo uz Franciju ķemmēt veikalus (attālums - apmēram 20 km no mājām - nekas nopietns), plus varbūt vēl kaut kur pavazāšos. Svētdien paredzēts brauciens ar auto uz kaut kādu pilsētu, kas atrodas uz 3 valstu robežas, precīzāk gan pagaidām pateikt nevaru.
Atlikušas vairs tikai 8 dienas.