Iesaistos romantisko stāstu konkursā

2007-09-13

Ar savu stāstu "Krist-us pēdējais kārdinājums" esmu pieteicis dalību seks-bloga sarkanais.lv erotisko/romantisko stāstu konkursā. Cik nu mans stāsts ir romantisks un erotisks - spriediet paši, bet, protams, aicinu draugus (un arī nedraugus) mani atbalstīt, pievienojot rakstam savus vērtējumus (raksta augšpusē ir tāda velosipēda ķēdei nedaudz līdzīga piecu iPod`u virkne (tā vismaz saka, ka iPodu).
Pievienoju nelielu citātiņu iz stāsta, lai būtu skaidrs (neskaidrs), par ko tur ir runa:

Pieiesim tam visai vulgāri. Sekss, ja ticēt komputēšanas vārdnīcai, ir "Programmatūras apmaiņa. Tehnika, kuru pirms simtiem miljonu gadu izgudrojušas zilaļģes, lai paātrinātu savu evolūciju (..). Teorētiskā līmenī ir iespējams nodarboties ar seksu ar pūķi, bet ne ar ābolu." Sekss vienmēr ir populārs, tas vienmēr ir labi pērkams un pārdodams - vēl labāk nekā pankūkas un nelegālā programmatūra.
Citos veidos lietu neizskatīsim. Mēs neesam tiesas zālē, bet gan pie datora. Meitenes uz mani raugās savām lielajām un zilajām acīm, bet es pagaidām vēl neko nedaru. Svarīgākais ir ieturēt pauzi. Glāze laba sarkanvīna man tagad nenāktu par ļaunu. Baseinā vajadzētu nomainīt ūdeni, bet es to pagaidām nedaru. Man ir pašam sava koncepcija, kuru nevar izprast, uz to nepaskatoties. Man ir pašam sava attieksme, man ir pašam viss, kas man ir nepieciešams. Es esmu Visuma nagla. Es esmu tikai divas drupačas, kuras pamazām grauž tarakāns zem virtuves galda.