Par MacBook

2008-01-28

Macbook
Jā, patiešām arī Lienča un es esam iegādājušies savu pirmo Apple produktu - macbook`u. Jā, tas ir ļoti vizuāli smuks, lietošanā ērts un stilīgs un tā tālāk.
BET

Tas ir un paliek tikai un vienīgi dators. Tas nav nekas vairāk. Tāpēc es negrasos tagad uzmākties cilvēkiem uz ielas un viņus aģitēt pievērsties Ābolu kultam, nedomāšu, ka pastāvām mēs - mac`isti un kaut kādi viņi, kas neko nesaprot. Ne jau tas, vai tev ir vai nav mac`s, apliecina, ka tu spēj vai nespēj domāt citādāk un būt savādāks, nekā pārējie. Ja man Apple maksātu, tad gan es to slavētu un ikvienam mēģinātu iestāstīt, cik tas ir labs.

Es arī apzinos, ka gluži iespējams, ka Mac`i ir pārejošs modes kliedziens, kaut kas līdzīgs kā savulaik Jo-Jo un Tamagoči.

Ar visu augstāk rakstīto es vēlos pateikt tikai vienu - kaut kādas lietas pirkums tevi nepadara "part of the community". Tas, ka tev ir BMW, tevi nepadara par šaurpieraino agresīvo braucēju pārstāvi, un tas, ka tev ir gara šalle un berete tevi nepadara par dzejnieku. Pat gari taukaini pinkaini mati tevi nepadara par sisadminu. To, kas tu esi, definē tava dzīve, nevis priekšmeti tev apkārt.