Par futbolu

2008-03-05

Kā jau iepriekš rakstīju, šopavasar esmu apņēmības pilns vismaz kādu reizi aizstaigāt noskatīties kādu futbola spēli, kaut vai principa pēc. Tā kā ir klāt marts, tad pamazām tuvojas arī futbola sezona. Patlaban manā priekšā ir izvēle starp divām Baltijas līgas spēlēm ar Rīgas klubu piedalīšanos.
18.martā Daugavas stadionā: FK Rīga - Paņevežas Ekranas.
vai
19.martā Skonto stadionā: FC Skonto - Marijampoles Sūduva.
Abu spēļu sākums ir 18:00, tieši optimālais laiks, lai ietu uz futbolu pēc darba. Priekšrocības 18.marta spēlei - Paņevežas klubs ir viena no pazīstamākajām leišu futbola komandām, interesanti, vai FK Rīga šogad spēs saglabāt tādu pašu labu līmeni kā pagājušogad.
Galvenā priekšrocība 19.marta spēlei: Skonto stadiona atrašanās vieta ir tuvāk centram, ātrāk varu nokļūt gan stadionā, gan mājās pēc spēles.
Interesanti, ka pagājušogad Skonto Rīgai Latvijas čempionāta kopvērtējumā zaudēja divus punktus, tāpat kā Ekranas attiecībā pret Sūduvu.
Protams, es apzinos, ka Baltijas līga nav fenomenāli populārs futbola turnīrs un ka diez vai šajās spēlēs varētu gaidīt unikāli augstas klases futbolu, bet tas nekas.
Protams, es būtu īpaši priecīgs, ja man kāds piekristu piebiedroties šajā stadiona apmeklējumā, jo vienatnē šis pasākums varētu izvērsties salīdzinoši garlaicīgs. Tā ka, ja tu esi gatavs 18. vai 19. marta vakarā divas stundas skatīties zemas raudzes pavasara futbolu - atsaucies!