Eurotrip uzsaukums!

2008-12-01

Ar šo ierakstu starptautiskajā AIDS dienā izsludinu dalībnieku pieteikšanos Eurotripam nākamā gada pavasarī.
(1) Pieteikšanās termiņš: 2.decembra plkst. 10:30.
Visi turpmākie skaitļi, datumi un punkti ir orientējoši un var tikt mainīti atbilstoši dalībnieku vairākumam tiešam un atklātam balsojumam. Vienīgais fiksētais ir punkts (1).

(2) Ceļojuma laiks: 2009.gada 4.-11.aprīlis (vai 11.-18. aprīlis)
(3) Braucienā ietvertais maršruts: Francijas dienvidi (Nica, Marseļa, Kannas), Itālijas ziemeļi (Venēcija, Dženova), Barselona, droši vien vēl kaut kas
(4) ceļojuma modelis: lidojums no Rīgas uz punktu A, auto īre, brauciens līdz punktam Z, lidojums uz Rīgu

* Punkts (2) un punktā (4) izvēlētie punkti atkarīgi no labākajiem lēto avioreisu piedāvājumiem

(5) Brauciena dalībnieku sastāvs: maksimālais vietu skaits braucienā ir 8 cilvēki. Minimālais - 4 cilvēki. Variants ar dalībnieku skaitu 5-7 cilvēki netiek izskatīts neefektīva sadalījuma pa automašīnām un viesnīcām dēļ. Patlaban pieteikušies 4 cilvēki - Marina, S.B., Liene un ze Žakē Līdz ar to vēl ir 4 vakances.

(6) Naktsmītnes: pagaidām nekas nav fiksēts. Iespējami varianti (loģiski) 2 - viesnīcas vai kaučsērfings, iespējamas šo variantu kombinācijas.

(7) Izmaksas - pagaidām neprognozējamas :) Reāli līdzšinējā pieredze liek orientēties uz ~100EUR dienā (uz 2 cilvēkiem), neskaitot lidojumu, bet ieskaitot nakšņošanu, varbūt nedaudz vairāk.

(8) Ceļojuma vadmotīvs:

Ken: Oh, I think we shall strike a balance between culture and fun.
Ray: Somehow Ken, I believe the scales shall tip in the favour of culture, like a big fat fucking retarded fucking black girl on a see saw opposite... a dwarf.


(9) Pieteikšanās:
Šajā blogā. Var arī telefoniski man personīgi. Var telefoniski kādam no jau apstiprinātajiem dalībniekiem (izņemot mani). Var elektroniski e-pasta veidā, pa skype vai tamlīdzīgi. Nav pieļaujamas pa pastu sūtītas vēstules pat tādā gadījumā, ja tās izsūtītas pirms noteiktā pieteikšanās termiņa.

(10) Pieteikties var:
Visi Latvijas iedzīvotāji (optimālā gadījumā - pilsoņiem), kurus es personīgi pazīstu un neuzskatu par absolūti pretīgiem maukuriem (ja neesi drošs - vari man pārjautāt).
(11) Jautājumi? Jautā!
(12) Tātad - think fast or don`t think at all!