Take the skinheads bowling

2006-08-24

Šoreiz pārmaiņas pēc ļoti nozīmīgs kritērijs - katras partijas vārdā (vai pareizāk - domājot par katru partiju) izspēlēju inbox spēlēs atrodamu boulingu un piefiksēju partiju izcīnīto punktu skaitu, no kura tad arī izveidoju to reitingu. Par uzvarētāju kļuva ZZS ar 162 punktiem, par vienu punktu apsteidzot NSS (kaut kā šī partija man gandrīz vienmēr ieņem polāras pozīcijas - pašā augšā vai lejā). Vismazāk - 118 punktus - izcīnīja vēl viena nacionāļu blice - "Latviešu Latvija". Kā var redzēt, punktu starpības šeit ir visai nelielas, līdz ar to nevienai partijai nav pārāk lieli procenti vietām Saeimā.
Kā vēlēšanu uzvarētāji tiesības veidot valdību saņem Zaļie zemnieki. Jautājums tikai - vai nacionāļi ies zem viņu karoga? Pieņemšu, ka ies, tad koalīcija būs sekojoša - ZZS (10) + NSS (10) + Visu Latvijai (9) + Tēvzemes savienība (9) + Māras zeme (9) + Mūsu zeme (8).
Apsveicu uzvarētājus un atgādinu, ka vakardienas tukšuma dēļ šodien šeit notiks vēl vienas Saeimas vēlēšanas kaut kad nedaudz vēlāk.
Līdz ar to lielās partijas, kurām nenoveicās boulingā, vēl neko nav zaudējušas.