milulis.lv - kad daba sauc

2007-11-28

Principā es jau laikam esmu samierinājies ar apziņu, ka milulis.lv diez vai kādreiz kļūs par pasaulē populārāko sociālo tīklu mājdzīvniekiem, un tomēr tas man neliedz pamazām šo saitu apbūvēt ar jaunām fīčām, uzlabot jau esošās un citādi pilnveidot savas iemaņas kā dizainā, tā pragmārēšanā (lai gan, protams, ar nopietniem izaicinājumiem šeit īpaši saskarties nesanāk). Pie pēdējā laikā padarītā varētu uzskaitīt:

  • jaunu drop-down menu, kas daudz maz tiek galā ar navigacionālo haosu
  • izveidota iespēja veidot testus (anketas) par saviem mīluļiem
  • novērsta virkne dažādu gļuku un neērtību

Lai arī lietotāju nav daudz un aktivitāte nav īpaši augsta, tomēr patiesībā es esmu ar šo projektu tīri labi apmierināts - manuprāt, mums ir izveidojusies jauka neliela "komūna" ar pietiekamu daudzumu patiešām foršu cilvēku. Reizēm tomēr mazāk nenozīmē sliktāk. Bet gūtā pieredze un pieļautās kļūdas gan vēl noderēs citos, komerciālāk orientētākos projektos (jo tādi noteikti man vēl būs).
Patiesībā gan interesanti, ka savā "karjerā" esmu izveidojis divus sociālos tīklus ar idejiski pilnīgi pretēju domu - milulis.lv un ienaidniekiem.lv (starp citu, pēdējā domeins joprojām kādam pieder - interesanti, vai tas ir kāds, kas vēlas to atjaunot, vai kāds, kas nevēlas, lai tas tiktu atjaunots).