Kāpēc TVNET ir tik dzeltens?

2007-12-20

Atbildi uz šo jautājumu es nezinu, bet tas nu ir fakts, ka no visiem lielajiem Latvijas ziņu portāliem TVNET ir visdzeltenākais. Šodien tajā ieejot mani pārsteidza pašā augšā links un bilde ar tekstu "Gedroica blogs". Pirmā doma bija: wtf? Otrā doma bija: wtf? Pie trešā wtf? nospiedu uz linku. Vai TVNET būtu noslēdzis sadarbības līgumu ar bēdīgi slaveno Gedroicu, kas atļautu Gedroicam publicēties viņu portālā? Vai arī kāds TVNET darbinieks būtu pēkšņi atradis klab.lv mītošo A.G. blogu un izdomājis, ka nepieciešams arī plašākas masas informēt par tā eksistenci? Izrādījās - ne šis, ne tas. Links uz kaut kādu pilnīgi idiotisku (nekautrējos šī vārda) ierakstu orb.lv blogā, kura autors mēģina rakstīt parodiju par A.G. blogu. Taču censonim acīmredzami pietrūcis spējas iejusties A.G. ādā.
Citēju fragmentu:

Ilgi meklēju papīru, taču, neatradis pašmāju ražojumu, esmu spiests rakstīts uz bērza mizas. Labāk tā, nekā atbalstīt nolādētos mēslus masonus, kas tīko pēc Latvijas bojāejas. Norakstījis smalkā rokrakstā trīs A 4 formāta mizas gabalus, dodos uz domi, taču tur manu ģeniālo veikumu atraida, piemetinot, ka uz mizas iesniegumus nepieņem. "Okupantu varza, tā taču ir latvju miza!" es nokliedzu, cērtot ar durvīm tā, ka nograndēja visa apkārtne. Izlemju, ka miza tika izbrāķēta tieši tāpēc, ka tā ir latviešu, tāpēc ķeros pie nākamās ieceres. Meklēju krievu mizu, to viņi nevarēs nepieņemt. Paiet diena, diemžēl neveicas. Bet jācer uz labāko. Jācīnās. Cīņai sveiks!

Vai īstais A.G. šādi rakstītu? Nē, nē un vēl jo vairāk nē. Turklāt īstā A.G. sacerējumi lielākoties ir pietiekami smieklīgi paši par sevi, tos nav nepieciešamības parodēt (protams, "smieklīgi" visšausminošākajā šī vārda izpratnē - apmēram tādā "Anal Cunt" humora gaumē).
Īstā A.G. citāti:
Jaunā premjera psihiskais stāvoklis: Liecība, ka žīds Go(l)dmans jau ir bijis nojūdzies
Deģenerāti - pidaru aizstāvji
*Smirdīgās kuces atzīšanās sātanismā

Pēdējā frāzē aprakstīta Vaira Vīķe-Freiberga.

Bet īstenībā jau šoreiz gribēju rakstīt par TVNET, nevis A.G. Par ko viņu redakcija, sasodīts, domā? Vai viņi ir gatavi uz pilnīgi jebkādu sviestu lieka klikšķa dēļ? Varbūt viņi varētu ielikt linku uz Goatsee saitu ar lielu bildīti? Varbūt izveidot bilžu galeriju "Seksuāli izmantotu bērnu līķi"?