Par solījumu izpildi

2008-01-02

Pirms pāris mēnešiem rakstīju par zināmu sacensību iz kategorijas: vai izpildīsim solīto starp portālu Delfi un ne-portālu latvija.lv. Delfi līdz 2007.gada beigām solīja palaist "Delfi 2", bet Latvija.lv - nodrošināt veselu kaudzi e-pakalpojumu. Šodien, 2008.gada 2.janvārī, Delfi savu atbildi ir snieguši jauna dizaina veidā. Gluži

Mēģinājums ar vienkāršiem tehniskiem līdzekļiem radīt portālu, kurā dažādas interešu grupas varētu apmainīties ar sev būtisko informāciju. Mēs nekonkurēsim ar draugiem.lv, drīzāk gan paplašināsim tā iespējas.

tas varbūt nav, bet vismaz jauns dizains Delfiem patiešām ir. Tikām Latvija.lv kā bija pliks saišu portāls, tā tāds ir arī 2008.gada sākumā. Un es gribētu dzirdēt, kā mūsu e-lietu ministre Ina Gudele skaidrotu 2006.gada maijā, kad pacēlās skandāls par latvija.lv izmaksu atbilstību saturam, solīto:
Ar portāla starpniecību nākamgad lietotāji varēs saņemt 25 dažādus e-pakalpojumus, tajā skaitā iesniegt pieteikumu pases saņemšanai, vēlēšanu iecirkņa maiņai, pieprasīt pašvaldības lēmuma norakstu, elektroniski deklarēt dzīvesvietu.