Publiska grēku nožēlošana

2008-10-27

Es esmu grēkojis. Manā blogā ir bijuši ieraksti, kas varētu radīt negatīvu iespaidu par manu personību, attieksmi pret Latvijas valsti un drošības policijas priekšnieku LauriJāni Reiniku personīgi. Patiesībā par Reinika kungu es tomēr neko ļaunu rakstījis neesmu, tā ka tik smaga mana grēku nasta nav.
Bet, un to man nākas kaunā noliecot galvu atzīt, ka citas sliktas lietas es esmu rakstījis. Vēl tikai pagājušonedēļ es ironijas un žults pilns rakstīju plānus tam, kā samazināt satiksmes problēmas Rīgā, pielietojot diezgan radikālas metodes. Tāpat pagājušonedēļ es pilnīgi nepamatoti un tuvredzīgi rakstīju, ka Rīgā pieaug noziedzība un atgriežas rekets. Es atvainojos visiem, kurus šie mani vārdi aizskāra. Es nevēlējos nevienam likt domāt, ka Latvijā varētu būt kādas problēmas. Es nevēlējos nevienu sāpināt un nevienu aizvainot. Šie raksti bija manas nepietiekamās izglītības un politiskās tuvredzības rezultāts. Mani uz tiem pierunāja slikti draugi. Es todien biju piedzēries. Un vispār - tas nemaz nebiju es, kas to rakstīja. Šos rakstus man pa e-pastu atsūtīja nepazīstams cilvēks, un es tos publicēju tikai kā tādu kuriozu - lai pasmietos par cilvēkiem, kas nespēj dzīvē saskatīt visu labo. Un tomēr - tā bija mana kļūda un es to no sirds nožēloju. Es apsolos nākotnē laboties un vairs neko ļaunu nerakstīt.

Es pilnībā norobežojos no tādiem blogeriem kā Onkulis, Narciss, Archijs un Artūrs Mednis (no pēdējā - piesardzības labad). Ja cilvēki nespēj saskatīt to, ka šis briesmonis vārdā Veidenbaums ir potenciāli lielākais drauds mūsu valsts tālākai pastāvēšanai, man vienkārši nav ko teikt. Apskaties šo pretīgo blogu, un tad izlasi rakstu. Un saki vēl, ka LNT nav pilnīga taisnība un ka šādus cilvēkus nevajadzētu izolēt no sabiedrības?

Aicinu arī tevi parakstīt petīciju Veidenbauma izslēgšanai no Sviesta cibas un nodošanai tautas tribunālam. Mūsu patriotiskajā blogeru saimē tādam cilvēkam kā viņš nav vietas. Mums vajag vairāk tādu kā Pelmenis un Marinē, bet ne valsti degradējošus murmuļus, kas kuru katru brīdi var pastrādāt teroraktu pret kādu no valsts drošības garantiem.