Čivināšanas statistika

2009-12-08

Kā jau pirms pāris dienām tika konstatēts, mūsu draugu kompānijā no tiem cilvēkiem, kuri vispār mēdz "čivināt", esmu teju vismazāk aktīvais twitterotājs. Kopš pagājušā gada septembra, kad sāku čivināt, esmu veicis vien 70 ierakstus (tikām N.R. jau tuvojas 4000 līmenim).
Share photos on twitter with Twitpic
Kā redzams grafikā, tikai pagājušo mēnes, kad apzināti centos čivināt intensīvāk, spēju pārvarēt 10 čivinājumu mēnesī līmeni. Šo lietu uzģenerēju, izmantojot TweetStats - diezgan foršs resurss, ja kas. Te, piemēram, var uzzināt, ka pāri par 70% manu čivinājumu bijuši atbildes uz citu cilvēku čivinājumiem (kas liek domāt, ka par savu ikdienu stāstu visai reti). Tāpat redzams, ka man nemaz nav raksturīga čivināšana brīvdienās - līdz šim vienu vienīgu reizi esmu rakstījis sestdienā, bet svētdienā - ne reizes. Un vēl viena būtiska parādība - neesmu ne reizes izmantojis nevienu Twitter klienta programmu, vienmēr tvītoju tikai no Weba.

Un te var apskatīties, kāds ir mēneša Čivināšanas rekords manu draugu lokā. Un ko var redzēt? Protams, to, ka galvenais čivinātājs ir N.R. Vienīgi Sēržs vēl ir spējis pārvarēt 100 tvītu līmeni mēnesī. Tiesa, patlaban pastāv zināma konkurence - ir tikai mēneša 8.datums, bet Liene jau paspējusi veikt 30 ierakstus čiveklī, tā ka viņai ir visas iespējas S.B. līmeni atkārtot. Es pagaidām uz rekordu neeju - šomēnes ir tapuši tikai 2 ieraksti.

Share photos on twitter with Twitpic