Pārgājiena maršruts

2010-07-27

Čau, puikas un meitenes! A takže ih roģiķeļi!
Šo sestdien-svētdien Jums tiek piedāvāts pievienots mums (@kazhe un @nomoda) brīnišķā pārgājienā apkārt Usmas ezeram.
Aptuvenu maršrutu vari apskatīt pievienotajā attēlā. Kā vēsta karte, kopējā pārgājiena distance būs aptuveni 46,6 kilometri. Pārgājienu paredzēts papildināt ar izbraucienu ar laivu. Tā ietvaros varētu paņemt divus slēpņus, kas atrodas uz ezera salām, domājams, ka laivas ņemsim kempingā Bukdangas. Diemžēl mums nav caurlaides, lai apmeklētu Moricsalas rezervātu, līdz ar to šajā salā izkāpt nevarēsim, bet gan jau iztiksim tāpat.
Ja gadījumā tevi vairāk interesē ģeoslēpņošana, ezera tuvumā ir vēl trešais slēpnis, ko arī vajadzētu paņemt pārgājiena ietvaros un varbūt varam pie kādiem pāris punktiem piestāt ceļā uz/no ezeru ar auto.
Par nakšņošanu - gulēt paredzēts teltīs. Cik saprotu, Usmas ezeram pieguļošās teritorijas gandrīz visas ir privātas, līdz ar to reālākajā variantā būs teltsvieta jāmeklē kādā kempingā. Tā kā teltsvietu cenu ziņā Bukdangas man ne pārāk patīk, visdrīzākais nakšņošanai izvēlēsimies kādu citu vietu, pieņemot, ka par šādu lietu normāla maksa ir lats no cilvēka.
Prognozējamie izdevumi: benzīna tēriņu sadalījums (trip distance būs ap 300km, tā ka nekā dramatiska te nebūs), teltsvieta (orientējamies uz latu no cilvēka), laivu īre (cik saprotu - varētu būt lats stundā par laivu).
Pagaidām pieteikušies ir divi cilvēki - proti, mēs paši. Un mašīnā ir vēl maksimums trīs vietas. Protams, ja būtu gana interesentu, iespējams būtu arī brauciens ar vairāk nekā vienu automašīnu.
Izbraukt paredzēts sestdien starp septiņiem un astoņiem. Atgriešanās mājās svētdien - cikos, grūti prognozēt, tas atkarīgs no tā, cik naski soļosim un laivosim.
Vari apskatīties arī:


Piedāvājums ir atvērts visiem interesentiem - jo lielāks tusiņš, jo jautrāk. Ja tu mani personīgi nepazīsti, bet tev šķiet, ka šis pasākums ir kā radīts tev - piesakies!