Baraks Obama kā Džastina Bībera līdzinieks

2011-12-21

Uzgāju (neba nu tā būtu kāds jaunums, bet es šajā lapā nekad nebiju viesojies tādu resursu kā Twitaholic, kur var uzzināt, kuriem Twittera lietotājiem ir visvairāk sekotāju un kuri - seko vislielākajam lietotāju skaitam.
Ar 17 miljoniem sekotāju pirmajā vietā pasaulē ir Lady Gaga, kurai seko Džastins Bībers un Ketija Perija, un vispār pirmajā piecdesmitniekā ir teju vieni vienīgi tīņu elki. Ar vienu izņēmumu - topa 6.vietā ir atrodams ASV prezidents Baraks Obama - pa vidu starp Britniju un Šakiru. Šajā teikumā man vajadzētu izdarīt secinājumu, ka Obama ir kā popzvaigzne - galvenokārt viņš ir imidžs un tikai mazākā mērā - cilvēks, taču to nedarīšu, jo tādus radikālus politiskus spriedumus no manis gaidīt ir velti.
Toties atzīmēšu, ka Obama ir otrais aktīvākais citu profilu sekotājs - ASV prezidents (teorijā) saņem statusu atjaunojumus no teju 700`000 Twitter lietotāju. Ievērojot to, ka es patlaban sekoju aptuveni 40 lietotājiem un pat šādā gadījumā reizēm čivekļa plūsma man šķiet par intensīvu, man vajadzētu secināt, ka Obamas Twitter konts ir viens vienīgs publicitātes pasākums, taču to nedarīšu, jo velti no manis gaidīt šādus politiskus spriedumus.