Priecīgāka un bēdīgāka informācija

2005-11-07

1) Tā kā maniem senčiem nobrucis tuvākajā wīkendā paredzētais brauciens uz Helsinkiem (tiesa, vēl bez garantijas, bet laikam nobrucis), sanāk, ka būs jādomā kaut kāds rīcības plāns tamam
2) Zināmus variantus varētu sniegt šis punkts - otrdien paredzama viena konkrēta Ziņģa atgriešanās. Nav gan zināms, vai praktiski tas nozīmē, ka viņš būs sastopams rīt vai parīt, bet viens no šiem variantiem noteikti ir patiess.
3) Šorīt viesojos VID Akcīzes preču pārvaldē. Diemžēl pieļāvu diezgan nopietnu kļūdu, parakstoties uz raksta veidošanu par kaut kādiem Ministru kabineta noteikumiem Latvijas Ekonomistam. Centīšos citkārt tā vairs nedarīt.
4) Lai varētu ērtāk nokļūt 3. punktā minētajā vietā (Jeruzalemes ielā), pēc ilgāka laika braucu ar velosipēdu. Vienkārši perfekti, salīdzinoši ar sabiedrisko transportu.
5) Vakar vakarā noskatījos "Magnoliju". Pirmās minūtes lika domāt, ka tā ir vislabākā filma, kādu jebkad esmu skatījies. Vēlāk mazliet vilšanās. 8.0 manā skalā. Pietiekoši interesanti, taču daļa personāžu mani garlaikoja + visā aprakstītajā nebija īpaši daudz tā, kas sākumā solīts.

Bija vēl kaut kas, ko gribēju pastāstīt, bet kaut kā nevaru atcerēties.