What`s Eating Gilbert Grape
film — USA — 1993

8.0
Johnny Depp and Leo di Caprio in the same film! One of them is crazy, the other is not! Their mother is as big as a whale! A good alternative film! A very lazy me!
Šo filmu par pārsteidzoši lētu naudu DVD formātā iegātājos kādā no T-market veikaliem. Īpaši daudz no šādas filmas negaidīju, par spīti respektablam režisoram un diviem ļoti pazīstamiem aktieriem. Tomēr izrādījās, ka filmai patiesībā nebija ne vainas.
Gilberts Greips (Deps) ir jaunietis, kas nav īsti apmierināts ar savu dzīvi - viņa māte ir noēdusies tik resna, ka nespēj pārvietoties un kaimiņu bērni no viņas baidās, viņa mazais brālis ir garīgi atpalicis, tēta nav un vispār dzīve īpaši rožaina nerādās. Bet dīvainā kārtā starp abiem brāļiem pastāv mīlestība. Taču pārmaiņas galvenā varoņa dzīvē rodas, kad viņu nožēlojamajā miestiņā ierodas jauna sieviete Bekija, kas savā mūžā ir pabijusi tūkstošreiz vairāk vietās nekā Gilberts.
Cik dīvaini lai tas arī nebūtu, bet šī filma par spīti manai dziļajai skepsei pret Leo di Kaprio izrādījās interesanta, skaista un jauka. Patiešām pārsteigums. Turklāt - nebūt ne tradicionāla holivudiska filma. Iesaku noskatīties.
2006-04-13
comments powered by Disqus