Mer de Noms
music — USA — 2000

4.0
Teorijā "A Perfect Circle" varētu būt ļoti interesanta grupa, jo tajā jābūt jūtamām divu tik prestižu grupu kā "Tool" un "Smashing Pumpkins" ietekmēm. Diemžēl rezultātā šis ieraksts ir padevies ne visai baudāms.
Cik saprotu, "Perfect Circle" mērķē kaut kur pa vidu starp grandžu un progresīvo metālu, taču netrāpa viņi ne vienā ne otrā lauciņā.
Pēdējās nedēļās sen man nav bijis tik liels riebums klausīties kādu albūmu (kopš ir garām trakās death metāla dienas), kā tas ir gadījumā ar "Perfect Circle". Viņi ir vienlaikus pretīgi un garlaicīgi - divas ideālās īpašības, lai es kādu grupu nekad vairs negribētu klausīties.
Ja pareizi saprotu, viņiem ir ļoti spēcīga dziesmu tekstuālā puse, bet man patiktu, ja viņi kaut vai par rūķiem dziedātu, bet viņu mūzika būtu labāka par vismaz, piemēram, "Linkin Park", taču tā tāda nav. Galvenais šī albūma hits bija Judith, taču vismaz es tajā nekādu dižu potenciālu nesaklausu. Otram singlam 3 libras vismaz ievads ir normāls, bet pati dziesma ir apmēram tikpat garlaicīga kā jebkas, ko varēja izdot "Slade" vai "Puddle of Mud". Ja "Tool" ļoti savdabīgā veidā apvieno industriālo roku ar progresīvo metālu, bet "Smashing Pumpkins" bija lieli melodijas meistari, tad "Perfect Circle" nav ne viens, ne otrs.
2007-06-21
comments powered by Disqus