Futurama Season 2
film — USA — 2000

8.5
Nezinu, vai tas ir sakarīgi, skatīties Futurama sezonas nepareizā kārtībā un sezonas sērijas jauktā secībā, bet tā nu ir sanācis, ka mūsu Futurama skatīšanās nav gluži ideāli plānveidīga. Katrā ziņā savus 80% sēriju esmu redzējis jau iepriekš (un arī neloģiskā secībā), tā ka tas man nekāds jaunums nav.
Faktiski es Futurama uzskatu par labāko pēdējās desmitgades animācijas seriālu (cik nu vispār esmu tādus skatījies) - uzskaitīt tā plusus varētu gari un plaši, tomēr galvenie no tiem ir tādi, ka seriāls ir "gudrs" un "asprātīgs". Ko vairāk var vēlēties?
Tātad, otrā sezona. Klasiskākās epizodes - "A Flight to remember", kas ir Titānika parodija robotu gaumē. "When Aliens Attack" - droši vien visu laiku labākā parodija par Aliju Makbīlu. "Fry and the Slurm Factory" - noteikti viena no labākajām Futurama epizodēm EVER, ar tik ekselentu "coca colas" tematikas humoru, ka kaut ko smieklīgāku grūti iedomāties (klasiskā aina, kad Fry saprot, ka "slurm" nāk no milzīga tārpa ānusa un tomēr nespēj kaut uz mirkli atturēties no tā dzeršanas). "Why Must I Be a Crustacean in Love?" - superīga seksa sērija par to, kā Doktors Zoidbergs (Lienčas iecienītākais varonis) mēģina pāroties. "How Hermes Requisitioned His Groove Back" - birokrāta Hermeja viena no spožākajām epizodēm, apliecinot to, kāpēc mēs visi tik ļoti mīlam birokrātiju. "Mother`s Day" - viena no šokējošākajām Futurama sērijām, kurā profesors Fārnsvorts "mīlējas" ar "Mom". Un visu beidzot sezona beidzas ar alternatīvajām versijām piesātināto "Anthology of Interest I", kurā profesors izgudro pirksta pagarinātāju.
Ja no 20 sērijām 7 es atzīstu par izcilām, bet pārējās - par ļoti labām, droši vien mēs varam runāt par patiešām lielisku animācijas sezonu.
2007-12-24
comments powered by Disqus