Futurama Season 1
film — USA — 1999

7.5
Futuramas pirmā sezona varbūt nav šī seriāla labākais gads, taču bez tās, loģiski, Futurama vispār nebūtu iespējama. Ja Frajs nebūtu veiksmīgi iesaldējies uz 1000 gadiem, tad viņš tā arī būtu turpinājis izvadāt picas un labākajā gadījumā ar laiku kļūt līdzīgs Homēram Simpsonam (starp citu - lūk materiāls pētījumam, vai Frajs būtu teorētiski varējis kļūt par Homēru Simpsonu).
Īpaši daudz klasisku sēriju šajā sezonā nav - ievads "Space Pilot 3000", protams, ir viena no tām. Sērija par Mēnesi un to, kā nākotnes cilvēki redz pagātni, nav viennozīmīgi lieliska, bet atsevišķi momenti tajā ir ļoti trāpīgi. Protams, klasika ir Līlas un kapteiņa Branigana pirmā tikšanās un vienas nakts sakars. Tikām Bendera elektrības atkarības sērija, kas noslēdz sezonu, ir stipri garām un ja neskaita pāris jokus ar Beastie Boys galvu izmantošanu, garlaicīga. Labākā pirmā gada sērija tikām, manuprāt, ir "A Big Piece of Garbage", kurā Frajs nākotnes cilvēkiem iemāca, kā pareizi veidot atkritumus, lai varētu atvairīt 20.gadsimta atkritumu lodi.
Garāk rakstīt, manuprāt, nav vērts. Kopumā - laba sezona, ne izcila, bet: Great news everyone! Nākamā sezona ir labāka par šo!
2007-12-30
comments powered by Disqus