Misfits: Season 3
film — UK — 2011

6.0
Šķiet, ka arī seriāla veidotāji pamazām nonāca pie atziņas, ka īsti jēgas turpināties "Misfits" vairs nav - sākotnēji interesantais koncepts nespēja noturēt seriālu virs ūdens diezko ilgi, tālab ir tikai loģiski, ka trešās sezonas noslēgumā gali tika savilkti kopā (un pat principā pietiekoši loģiski un sakarīgi) tā, lai ceturtā sezona vairs nebūtu nepieciešama (protams, nav teikts, ka tāda tomēr netiks uztaisīta, jo nav jau tā, ka seriālu nebūtu iespējams reanimēt, it īpaši, seriālu, kurā parādās personāži ar pārdabiskām spējām - vienmēr var ievilkt klāt kādu spējām apveltītu cilvēku, kas attin atpakaļ laiku un izglābj bojā gājušos varoņus). Tomēr vismaz pagaidām es labprātāk pieņemtu, ka nule Misfits ir galā.
Šajā sezonā seriālā nepiedalās viens no pirmo divu gadu populārākajiem (domājams - pats populārākais) personāžiem - Neitans, kuru aizstāj viņam visai līdzīgs raksturā varonis Rūdijs, kura superspēja ir visai nožēlojama - viņš mēdz sadalīties divos cilvēkos, no kuriem otrais ir Rūdija citādi ļoti labi slēptā sensitīvā puse. Kāpēc šīs ir draņķīgas spējas? Tāpēc ka faktiski Rūdijs ir vienkārši divi dvīņi, un es noteikti neapgalvotu, ka būt dvīņiem - tas ir superpower.
Tiesa, arī pārējiem seriāla personāžiem šosezon tika visai skumjas kvalitātes spējas - iepriekšējās sezonas beigās viņi pie dīlera tika pie jauna spēju komplekta, kā rezultātā Saimons reizēm var redzēt nākotni, Ališa var redzēt pasauli jebkura cita cilvēka acīm, Kērtiss var pārvērsties par meiteni (un pat pats palikt no sevis stāvoklī!), bet Kellija ir kļuvusi par rocket scientist, taču viņai nav no tā pilnīgi nekādas jēgas, jo neviens viņas zināšanām netic, tāpēc ka viņa joprojām vienlaikus ir tā pati chav, kas iepriekš.
Šajā sezonā seriālā bija vienkārši neadekvāti daudz seksa, līdz riebumam, es pat teiktu - ar visu personāžu iesaistīšanos (ne grupveidā). No interesantākajiem momentiem var atzīmēt sēriju, kurā kāds vecs ebrejs izmanto spēju ceļot laikā un mēģina nogalināt Hitleru, taču tā vietā Hitlers viņam atņem mobilo telefonu un pateicoties tam Vācija uzvar 2.Pasaules karā; kā arī zombiju sēriju - lai arī tā bija baisi paredzama, tur bija pietiekoši daudz arī labi realizētu momentu. Taču kopumā nekā diži grandioza šajā seriālā noteikti nav, un līdz ar to būšu tikai priecīgs, ja ar to tas arī beigsies.
2011-12-20
comments powered by Disqus